Home > hai cu ma-ta, junikistu moare da nu se preda > rauri de camile? e de la pastile

rauri de camile? e de la pastile

mac, mac. m-am imbatat. hai, mai, nu mai fi asa! mi-am perdut osu merinosu caterincii de balci si acu am dat peste pata cu lopata. colorata maine-i gata.

sa ma ierte publicul calator. urmeaza sa vomit, caci sunt deprimat.

foca, io nu mai inteleg nimic…e bineeeeee, ti-as fi zis io la misto si ne-am fi uitat unul la altul in gol, cu ochii umezi si scorojiti, gata sa ne luam zborul catre casile noastre, acolo unde ne asteptau cuminti restul zilelor pe care le mai aveam impreuna.

nu stiu ce pula mea am. cre ca mi-e dor de tine. in ziua aia am simtit ca nu o sa ne mai vedem niciodata. si am stiut ca pentru noi incepuse drumul ala lung prin desert, acolo unde nu sunt nici bere, nici droage si nici pesteri mari, calfe si zidari si cu misha zece, care-i si intrece.

jur ca nu mai inteleg nimic. ma uit peste geam la teiul vasilica si ma simt ca ultimul bou de pe pamant. ma simt ca in vara aia cand plecasera toti. ultimul bou atarnat cu privirea de un drum pe care nu avea sa-l faca niciodat, cu degetele prinse la usa aia mare de fier la care nu te mai gandesti acum.

departe, in urma, acolo in lumina aia stearsa de spital, acolo, in pragul de care m-am impiedicat si mi-am spart nasul prima oara. intre scaunele frante printre praful de stele si cenusa din soba pe lemne care trosneau si visau impreuna cu mine. sunt acolo acum. inchid ochii si te vad. vad tejgheaua aia lunga de marmura lucioasa ca un patinoar si ma gandesc la greierii si la firele de iarba cu care am copilarit.

mi-e dor de toti prietenii mei. mi-e dor de vremea cand nu trebuia sa fac programari ca sa beau o bere. mi-e dor de mine atunci cand eram cu voi in camera aia micuta in care ne cuibarisem ca sa ne ascundem de ploi.

never give up. never surrender. sieg heil, bai, hipiotilor!

Advertisements
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: