Home > ben gay din orhei hei hei hei, junikistu moare da nu se preda, prepelita maro, sa te futa cainii > veniti sa aparati blogosfera dreptatii! se trage!

veniti sa aparati blogosfera dreptatii! se trage!

fratilor, e groasa! veniti la televiziune, veniti cu mic, cu mare! se trage! sa aparam televiziunea! mi se sopteste din casca ca ultimul transport cu sange, petuiala si droage pentru raniti a fost blocat de catre oculta satanica masona in gara de nord. soarele are o culoare gri rosiatica de la gazele folosite de elementele naziste. apa este otravita. veniti la televiziune si-apoi ne retragem la una mica in munti!

sabotaj, in pula mea! huooooo! durere maxima si suferinta eterna! suntem in direct? deci, dragi prieteni, simpatizanti si simpatizante, astazi, la orele 11:45 si 9 secunde, s-a petrecut un act de o marsavie asbsconsa care mi-a intunecat sufletul si privirea. ati vazut si voi atacurile goriliene prin comentariile energetice pe care le primim pe blog, dar iata ca dusmanul isi arata acum coltzii si fatza lui hatra de soparla infectata cu ebola, acum, in vremurile cele de pe urma.

vazand ei, marsavii satanici descatusatzi din focurile pustiei ca nu ne dam batuti si ca luptam pana la ultima celula care fiintzeaza fiintza din noi, au pus la cale un plan odios, au vrut sa ne mazileasca…

[tacere studiata, oftat, privire incruntata si fruntea sus, determinata a omului luptator, a daco-getului rebel care rezideaza in mine]

ma intorceam, ca de obicei, de la cele sfinte si cautam sa imi odihnesc sufletul trudit de atata post negru si rugaciune la o ceasca de ceai de iasomie, busuioc si alte ierburi de leac aduse de pe sapte continente, cand, ce sa vezi, nu canta cocosu de trei ori ca simt asa un miros scarbavnic venind din casuta noastra, cuibusor de nebunii, aceasta oaza a fericirii si a inchinari. dau fuga pe scari. ma gandesc acum a venit pericolul  al mare, acum isi arata dusmanu colantii si iegarii lui de hispter roz infipti intre fesieri. sariti, flacai! sariti care mai puteti, care nu, ramaneti acolo!

intru. mirosea a ceva gaz sarin cu care au vrut sa-mi invadeze lichidele vitale. centrala facea ca toti dracii care intrasera in ea: beculetele faceau piu! piu! piu! rosu peste tot…sa arda troia! globu de discoteca se invartea nervos pe o muzica care parea sa vina de nicaieri. asta nu-i a buna, zic si incep sa trag si sa invart de butoane si sa ma lupt cu centrala. ridic repede scuturile, picard catre punte! si cobor campu energetic de la focosu nuclear pe care-l am de la bunicu, care l-a furat in pauza de masa de la cernavoda, ce vremuri, nenica, si cand sa scot dihania din centrala posedata si nemiruita, ce-mi aud urechile: fanelush! fanelush, nu cred ca aia e conducta de gaz, mama!

fanelush? pai asta-i nume de sabotor? sa-mi bag pula si sa-mi trosnesc genunchii in mufa lui, pai p-asta pot sa-l halesc sigur. si scot capu pe geam, dupa ce-mi pun sapca hipsterioasa, ca dacu nu-i dac fara cusma. babataia se uita la mine cu un aer degajat, de la etaju superior, desi nu cred ca e prea mult oxigen la ei acolo, ca o aud: domnu de la trei, domnu de la trei! da, doamna de la 4! s-a fisurat teava de gaz de la noi! sa-mi fut una, zic eu! la care fanelush imi face cu ochiu de jos, sa nu aprinzi lumina! sa vezi ce ti-o sting tie, impotent cu bube! dupa ce m-ati bocanit in cap toata dimineata…cum pula mea s-a fisurat teava? singura? e un act din asta de pronie sau de razbunare divina? ati fisurat-o voi, ba, leprelor, manca-mi-ati boxerii jolidon cu care-mi sterg mucii pentru ca cucul meu e un spirit liber!

asadar, in fatza nemerniciei dusmanoase si a destinului descatusat si habotnic (c-o moarte toti suntem datori!) mi-am pus cartile sfinte si mi-am adunat trusa de supravietuire in rucsacu ala mic de 15 litri si am fugit la gagica-mea, care rezideaza in vecinatate si lu care vreau sa-i spun ca o iubesc, pentru ca fara ea as fi cazut prada acestui atacul miselesc.

deci, doamana de la 4, ia ascult-o matale pe-asta, caci mano-a-mano, face to face, n-am avut coiaele sa ti-o zic:

Advertisements
 1. November 21, 2011 at 13:08

  vine iarna pune chilotii ca racesti in gat

  • November 21, 2011 at 16:01

   ntzz, tu nu stii ce poa sa faca osu daco-roman. desteapta-te romane! din sha la la la la la care sha la la la sha la la la laaaaaaaaaaa! si cruzii tai barbari sau sha la la laaaa laaa laaaaaaaaaaaaa!

 2. November 23, 2011 at 19:08

  te-or gazat, mă?

 3. November 24, 2011 at 10:06

  un fleac…

 4. Mihaela Jackson
  November 28, 2011 at 22:03

  Fuck you, ugly cyborg that you are, die, machine, die!

  • November 29, 2011 at 14:36

   nu mai comenta, imi scade ratingu si nu mai castig bani si fani din blogging. multumesc si da-te-n sloboz

   • Mihaela Jackson
    November 30, 2011 at 09:53

    De ce, scrie si la Biblie: “lasatzi labagii sa vina la tine”?

   • November 30, 2011 at 20:46

    o dai in bibliofilie din aia de la tecuci, sa moara bibi si fratii lui de cruce in E=mcpatrat

 1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: