Home > doua groenlandeze, Etnopsihologie vulgara > ai carte, ai parte de tatze

ai carte, ai parte de tatze

uite, cica niste dudui plictisite din NY au facut ele un club al tipeselor care citesc carti in aer liber cu tatzele la vedere. cica asta ar trebui sa faca cititul sexy, deci sa-l incurajeze. foarte misto…tatzele sunt foarte misto. foarte nasol e ca barbatii n-au voie sa se inscrie in club. mie asta mi se pare urat si discriminant. am vazut masculi cu tatze mai mari decat ale unora din duduile astea, deci care-i problema? cu din astia infrigurati si cu mana in buzunar or sa se tot intalneasca, macar asa ar fi avut de-a face cu intelectuali potenti si unsi cu toate alifiile, de-alde liiceanu astia. plus ca mie povestea asta mi se pare un mare cal troian. vezi niste bunese topless citind. tu nu citesti pen ca tu tragi de fiare. zici, mama, mama, ce-o sa le arat io la tocilarele astea palosu lu stefan cel mare. te bagi in seama, ele se gudura, bautura curge, palosu se telescopeaza. ajungi la ele acasa, sa presupunem ca ele locuiesc si ca fac dus impreuna citind, si, cand sa molestezi soricioicele, hop te-mpiedici de-un cutit, un spargator de gheata, o lama gillete de la bunicu’ si d-alte d-astea. pai vezi, ba, ghiolbane, daca puneai si tu mana pe-o carte, vedeai ca nimfomanele astea de rit nou citesc niste carti a dracu de dubioase, cum ar fi asta, in care o tanti omoara pe niste nenea (pluralu pizdii) inainte sau dupa ce face sex cu ei. pai, cu femei din astea, io nu vreu sa fac topless.

inc-o chestie. io citesc si am citit pe buda. stiu ca si unii dintre voi faceti la fel. nimic nu se compara cu mirosu si zgomotu de basini insotite de o carte misto, eventual una cu karate. io zic sa ne facem si noi clubu astora care citesc topless pe buda. sa vina fiecare cu buda de acasa in parc si sa citim si sa ne bucuram impreuna pentru ca avem atat de multa hartie si atat de multe chestii in comun. plus ca duduile o sa poa sa stea linistite: cine dracu sa te agate pe buda…poate doar v-un adept misa intors insetat de la o spirala, v-un instalator pasional sau rocco sifredi (mare om…mare).

sa ne intorcem la iubitoarele noastre de literatura si de dracu mai stie ce. desi, la cum se gudura la flacau asta, io nu cred ca pentru citit venisera ele-n parc, da sa zicem:

Advertisements
 1. Ani
  September 11, 2011 at 18:20

  “ai carte, ai parte de tatze”

  Iata un real motiv pentru a cumpara o carte :))

  Mai departe ce sa-ti spun? Spuneam candva ca in viata viitoare as vrea sa fiu barbat, fiindca asa as avea ce tzatze as vrea eu:) Eh, acum, cu ajutorul tau am aflar ca nu e chiar asa. Nu mai vreau sa fiu barbat 🙂

  Referitor la tipul ala cu mana in buzunar, l-as fi respectat daca si-ar fi dat jos textila si le-ar fi contemplat in libertate pe tzatzoase :)))

 2. September 11, 2011 at 18:52

  io cre ca nu mai vrei sa fii barbat pentru ca nu-ti place sa citesti 😛 io ziceam ca as vrea sa fiu femeie ca sa nu trebuiasca sa ma despart de tatze sau sa mai ies din casa dupa ele. cat despre ala, poate nu avea ce sa arate L))

  jos textila, bai, cititorilor!

 3. Ani
  September 11, 2011 at 19:10

  ba imi place sa citesc, dar imi place sa si scriu 🙂

 4. September 11, 2011 at 19:11

  bă, io mai vreau țâțe! păi doar 5 perechi?

 5. September 11, 2011 at 19:16

  @ani, pai ca barbat asta e combinatia perfecta. multe admiratoare = cate perechi de tatze vrea muschii tai

  @oama, nu te mai satura dumnezeu! tu n-ai nevoie de tatze, le ai pe ale tale

  • September 11, 2011 at 19:19

   păi pe ale mele le știu de douăj de ani, vreau și io altele, mai noi! :))

   • September 11, 2011 at 19:33

    :)) mai ia-ti o pereche. de fapt mai multe. una de clubbing, alta de servici, alta de alergat si tot asa. sa ploua cu tatze!

 6. September 11, 2011 at 19:52

  daca oama mai vrea tzatze noi, sa mi le dea mie pe astea vechi; I like vintage :))

 7. Mihaela Jackson
  September 16, 2011 at 10:59

  Mie imi place sexul intre tatze.

  Aia cu tatuajul pe coapsa cred ca imi este cunoscuta, este o rapandula.

 1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: