Home > doua groenlandeze, la pescuit > cuci cuci man

cuci cuci man

pentru ca am muncit duminica, am fost cu o zi inainte toata saptamana, ceea ce ma foarte indispune pentru ca acu trebuia sa fi fost vineri. stiu, servicismu face minuni cand e vorba de reflexele pavloviene. cand eram mai mic mi se cam rupea. auzi, in ce luna suntem? pula mea, e iarna, ce mai conteaza, te grabesti undeva? pai nu mai stiu daca am baut de craciun sau nu. lasa ca vine ea invierea!

buyakasha! la anu, de ziua mea, vreau fotomodele! am zis. sa nu v-aud ca bere, ca alea alea. daca nu veniti cu fotomodeaua in dinti, nu mai suntem prieteni. si niste muschi. vreau muschi de smecher cu mertan cu guler ridicat. care puteti, care vreti si aveti muschi pe care nu-i mai purtati pe acasa, prin sifonier, veniti cu ei la baiatu. daca tot nu-i mai purtati, nu-i pacat de ei?

fotomodele, muschi si o halebarda cu laser. hai ca nu-i asa complicat. ori suntem tovarasi, ori nu mai suntem. va pup si m-am tirat la mosie ca-i rost de facut vin si de ciupit maicute de fund (iarta-ma, doamne).

Advertisements
 1. September 1, 2011 at 23:26

  vezi să nu te porți ca ciobanul când o veni fotomodeaua. astea îs fomei sensibile, nu punkiste care te primesc cu picioarele în bocanci în mijlocul verii! poate te trezești cu un pantof cu toc în anus dacă o superi.

 2. September 2, 2011 at 19:33

  tu tzii cu ursu?

 3. September 2, 2011 at 19:51

  ursu are pantofi cu toc?

 4. September 3, 2011 at 21:33

  doamne ajuta Ș)

 1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: