ai ai

vorba lu’ asta din reclama aia nasoala: viata se vede altfel pe apa plata. recunosc ca de cand nu prea mai e, nici io nu prea mai sunt cum eram. productivitatea creste exponential cu marimea pulii. cand muncesti 11 ore pe zi e minunat. banu’ investit o sa faca pui. apartamente. visez apartamente si masini in leasing. ma trezesc transpirat cu balele alea nasoale peste tot, cam ca in alien asa, si fumez mult, vorbesc mult, mananc mult (si plang) si bag putin, adica deloc. frizeru meu mi-a marturist ca isi doreste un iphone 4 de ziua lui. io imi doresc sa dorm. sa dorm de ziua mea ca japonejii aia care cad in orezarie de extenuare si nu-i mai ridica nimeni d-acolo.

ma musc de buza cat pot de tare si le fut dumnezeii in gand. capusa. sunt o capusa. stau la panda din iarba deasa si astept si io ca proasta sa vad ce si cum. hai ca nu mai e mult. think boat drinks. think never having to see the fuckers again. think filipine si fotomodele aratoase. eyes front on my way out.

haide neamule! scoate ceafa aia de porc de la saltea, scoate berile alea din dulapu cu reviste porno, pune mana pe telefon si suna grasele melancolioase. suna-ma si pe mine cand eram mai mic si zi-mi sa nu mai merg in ziua aia, in locul ala nasol si zi-mi in pula mea sa fug de femeia cu tigaie la cap  si de pulifricii in straie de sarbatoare care sug bucuria din om.

boat drinks motherfuckers!

Advertisements
Categories: doua groenlandeze
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: