Home > bine ca esti tu destept, doua groenlandeze, junikistu moare da nu se preda > de la canaru flegmatic pentru fratii lui menstrualii

de la canaru flegmatic pentru fratii lui menstrualii

sutan mie ca daca aveam parul cret carunt tuns scurt pe sistem nu m-ai fi intrebat ce caut acolo la ora aia. belimeai ciorapii de nifilist. deci, daca tot e sa fie macar sa nu stim, sau daca suntem acolo hai sa nu ne futem gen fengshuiu aiurea in pula mea, fra’. fra’ fratica blana gen faze harfe gesturi. in pula mea s-a nascut o stea. dermatologul din titan e cel mai bun prieten al omului. negi cat negi, da scoate untu din tine.  militianul apare atunci cand te astepti mai putin. el traieste ca sa-ti futa tie combinatia. ce faceti aici? ne futem in cur. a, credeam ca bagati droguri.

se facea ca facusem ceva si mai erau si ei pe acolo, prin peisaj. batz batz batz e buna asta, jur! cealalta dreapta si daca vezi rosu ma anunti. pe camp din camp facem pipi cu capu intors si trosc trosc si pleosc pleos tilip tulip pe dupa usa, ea se intinde pe mobilelele parchetate cu curu ala a ei mare si batos si chiloti tanga cu ata dentara in forma de fluture malaiezian de care mai vazusem eu pe discovery pe vremea cand erectia era erectie si primavara primavara, nu bulangeala asta penala de la afumati. nu, nu fumam. stam si noi p aici. cautam melci, domnu! ne da niste italieni bani ca se la cautam noi melci. ba voi ati venit la gorgoaze! gorgoaze, tu ai auzit ba icter ca ar fi fost gorgoaze pe aici? gorgoaze? pai noi, atunci cand gasim un portofel pe strada…da unde zice domnu ca nu pot sa ma dau cu bicicleta in pasaju asta meserias de aur? pai, bai infractorule, daca iera furata? pai da si daca iera ce? n-aveam voie sa ma dau in pasaj?

iar imi miroase pachetu de tutun. ba, da voi n aveti nimic mai bun de facut decat sa mi bagati mie mucii vostri de marlani cu pulan de aur in pachetu asta pe care l am trudit cu sudoarea mintii, pe banii mei? pfff, ce urat miroase! mda, nu proiecta, bre, e tutun asa ie barbaroasa. deci v-am pupat pe portofel. programu de vizita e lejer. astept mancare, pizde, pornache, harfe, smecherie si o bicicleta. gen faze fra  fratica fratelo tati boss papi blana bosulica sherifule coane bai asta, lasa-ne bre sa o ardem cum ne-a lasat al de sus, de ne-a prins revolutia cu tablou in mana si ciocanu pregatit in cealalta mana, pe partea cuibului. sa va fut!

nu uita! astept poze cu tine in ipostaze sexi, provocatoare pe adresa de mail cautbagaboantepecareosalescotlaprodusinitalia@undevreapulameadotcom. rog seriozitate! noi conducem o agentie de modele serioase, si nu ne intereseaza curvasaria, bagabonteala si dihaniada cu ata in cur! hai cu sloganu asta nou!

Advertisements
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: