ianus cu fata de anus

buna seara! vrem si noi niste pizza, doamna! pai de care pizza? care-i cea mai mare pe care o aveti? pai avem la 40 de cm. doua! unde sa fie comanda? aaaa, stati un pic ca nu stim unde suntem. si-a inchis.

pe 28 februarie a inceput sfarsitul lumii. multi dintre voi nici macar nu mai stiti pe unde ati ars-o in ziua aia. cum ar veni, nu aveti tinerea de minte a lucrurilor marunte pentru ca ele seamana prea mult intre ele iar voi sunteti niste betivani ordinari.  “Matters of great concern should be treated lightly.” Master Ittei commented, “Matters of small concern should be treated seriously.”

pe 28 februarie, tripolino hardcoreanu mavrocordat tinea o conferinta despre nush ce pula mea numere si alte prostii, io beam 2 ursus, mishu 2 becks. la el in bucatarie era cald pentru ca iera aragazu pornit. cerbu se pregatea sa faca un drum. safto o ardea prin vrancea din alta perspectica temporara a expandatiei in integrum.

stati ca a venit ragnaroku sa aduca sucuri si pizza. io stiu ca una si cu una fac doua, iar lucrurile astea nu prea au sens acu. da trebuie neaparat sa-ti aduci aminte ce ai facut pe 28 februarie. nu de alta, da cand o sa o arzi la un foc (c-o bere in mana) in pesterea sfarsitului lumii, impreuna cu niste bunese negrese cu tatze mari, fund bombat si buze siliconate, ar fi frumos sa ai ceva de zis cand o sa te intrebe una dintre ele: auzi, da tu ce futaiu meu faceai cand a-nceput kktu asta din cauza la care nu mai pot io acu sa mai merg la bambu?

toti am zis asta, mai devreme sau mai tarziu: coaie, du-ma la spital.

el o zice des, pentru ca este un tip supermisto. pentru toti legalii!

Advertisements
  1. Atot
    April 16, 2011 at 16:18

    Legalii, legalii, legalii

  1. April 17, 2011 at 21:59

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: