va mai astept si al’data

pentru ca sunt multe expresii si cuvinte licentioase pe blog, da ce, pula mea, zic eu aici? aracan de mine, pentru ca sunt un scarbavnic depravat care nu stie sa puna cratima-n paranteze, blogu e plin de puli sculate si rasculate, doamne iarta-ma, ca tare-mi mai place sa umbul cu dansa in gura. din cauza la aceste lucruri, aici ajung tineri insetati de cunoastere, dupa cum am mai amintit si in alte, nenumarate, randuri. iata cateva din searchurile de astazi, in baza carora goagal, gagal, google mi-a trimis cei mai vrednici razesi ai tarii romanesti:

1. profita ca nui nimeni acas sio ia pe masa la pula.

deci, merge si cu masa, in lipsa de altceva.

2. freaca pula cu picioru.

are si invalizii mandria lor de mohicani

3. cu pula mare fute orice prost.

tulai, doina haiduceasca, asta e ceva foarte frumos, ma! vedeti voi, boieri dumneavoastra, e bun si fututu asta, da sa te tzii de el, dupa cum zice al batran. daca ai pula mica, fututul devine treaba de inginer: ea a venit la tine acasa? pai bagi repede trei flotari, faci cubu lu rubic pe toate fetele si un sudoku din ala greu si te-apuci sa extragi niscaiva radacini patrate, ca de bagat oricum nu prea ai ce, inainte de a purcede la aceste treburi scarbavnice, dar atat de placute sufletului omului pacatos.

inca o treaba, braking news, se pare ca un studiu efectuat la birtul din sat de cercetatorii pigmei din zalau a confirmat faptu ca marimea pulii e invers proportionala cu ridu de la creier. acum avem raspunsul la intrebarea: ba, ce, pula mea, cauta bunesa aia cu prostalaul ala? ca toate intrebarile misto, aceasta din urma contine si raspunsul la himera aducatoare de nervi si necurata durere de coaie. nu ti-ai dori acuma sa-ti zica lumea prostu satului?

va mai astept pe la noi, pana atunci:

de cate ori ai auzit sau te-ai gandit la cantecelul “hai sa dam voios din mana, laba este cea mai buna”? Nu mai astepta! Elibereaza negrul din tine cu noile plasturi de marit pula mica. E simplu! Aplici plasturele pe ala micu si dupa aia tragi iute, dintr-o bucata. Rezultate garantate de la prima aplicare! Nu fi timid, setul de plasturi vine si cu un supermicroscop de la NASA, pentru aia care nu si-o gasesc nici cu lanterna in pantaloni. Intra si tu in randul smecherilor cu pula mare care fute ca prostii!

Zi-le tu, nene, Gunther!

Advertisements
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: