Home > doua groenlandeze, Etnopsihologie vulgara > iepure hextraterestru

iepure hextraterestru

ca tot vorbiram despre branza buna de cioban care face dus eco de la roua de papadie culeasa pe apus, la mulsu caprioarei…nu stiu voua, da mie mi se facuse dor de capodopera asta, de floarea asta de gentiana apucata de schismele durerii in fata invadatorului interspatial dusmanos ca un drac in zi de salariu (apasa-l! apasa-l! a=p=a=s=a=l!)

iata aceasta ghersuiala preaminunata care sa ne cante si incante, ce-mi mai plac manelistii, si mai ales sa reziste in negura tunului dreptatii de mosie: ciobani adunati-va oile si scoateti topoarele! focul arde mioarele, din ochi tzasnesc laserele! iepure, extraterestru, nu ne mai persecuta!

mai jos, avem o reprezentare rupestra a nostalgiei fata de blidul cald de mancare si teava rece de calorifer a securitatii. el, saracu, a fost om bun, da l-a stricat elena, fut-o dracii in cur sa o futa. a, si emil, tapul, sa suga pula! si sa nu uit, pe acelasi perete mai postase unu cum ca ar fi avut un scuter-motoscuter de vanzare. democratie, te iubesc!

ps: am luat-o din contrast cat s-a putut, deci, cei care vor dori cu mare aplecare carturareasca sa studieze textul, o vor putea face cu oaresce usurinta. per aspera ad astra, cum zicea pachetu meu albastru de pall mall lights (pentru oameni puternici).

 

Advertisements
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: