Home > bine ca esti tu destept, doua groenlandeze, Etnopsihologie vulgara > la ciobanu laudat sa nu te duci cu caru.

la ciobanu laudat sa nu te duci cu caru.

cea mai buna branza e aia ciobaneasca, adica aia de cioban. mioritic vorbind, suntem un neam de ciobani cu sumanu gros si pus pe mardeala, da facem branza buna. suntem un neam de (b)oieri luminati de flacaile de la poarta istanbulului sau ale etnobotanistilor migratori care ne-au trecut pragul, cu mic si mare, ca sa invete marile taine ale plimbatului behaitoarelor prin munti. (sus in deal, i-o casaaaa!)

metempsihoza, bat-o vina, ne-a faurit un viitor luciu, adica tatzos, transformat, cu lejeritatea pantofului sters de trelingul bun, de firma, in rumoarea fireasca a concordantei istorice glorioase faurita cu multa truda si osardie de cartile de istorie comuniste. ar fi pacat sa ne pierdem traditiile (sa le punem in rama de aur!) ciobani am fost, ciobani mai suntem inca. si iata ca labaciu vine in ajutorul tau, bai consumatorule, cu produse numa unu si unu din inima ciobaniei adevarate, care poarta cusma de cowboy smechereste pe partea stanga, globalizata, a cuibului: LABACIU! De la ciobani cu cusma de cowboy, pentru ciobanul din tine!

si ca tot vorbim despre traditie si gust usor sarat si intepator, uite niste baieti la care am fost io aseara la concert si care vor si ei sa duca flamura, stindardul neintinat al cantecelor de barbatie, catanie si urieseasca dragoste neintrerupta de glie si mosie, mai departe. oi, oi, oi, mai pisoi! sa facem un pogo, zic!

Advertisements
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: