Home > doua groenlandeze, junikistu moare da nu se preda > dai pida la mine, dau bugi la tine!

dai pida la mine, dau bugi la tine!

buyakasha! filaju continua, da nu ne predam! word! dar nu despre mirabila samanta care dospeste in bostanul incalzit al bodiguarzilor cu pulan erect vreau sa vorbesc aici, ci despre o problema arzatoare care macina toate mintile uriesesti ale universurilor cunoscute si necunoscute: togethernesul la om! incalzirea globala, criza petrolului, razboiul din afganistan, salariu meu sau al tau, toate aceste lucruri incerte si lipsite de importanta palesc ca ridichea la doctor in fata togethernesului!

uite, stateam si traduceam o mizerie de imputernicire si ma gandeam daca sa mai dau una mica pe ziua de azi sau sa astept, desi asteptarile mari se reporteaza in satisfactii mici si pudibonde. era misto sa fi fost ca la CEC, sa existe o banca intergalactica a orgasmelor, adica daca ai asteptat trei luni ca sa lasi ratonu la veverita…iata dobanda orgasmica care ti se cuvine! cheama salvarea, cheama un prieten, tonight we live! sau: vrei mai multe orgasme? ia un imprumut nerambursabil de la banca europeana pentru tarile cu orgasme in curs de dezvoltare!

sa revenim: deci, stateam eu si traduceam o mizerie si ma gandeam daca sa ma rasplatesc cu un act de iubire conditionata doar de banda internetului platit cu sudoarea mintii si ascultam slagarul ala cu barbra streissand, il stiti, ala mic si enervant cu nasoasa aia ofilita. asa! la minutul 1:14 intra in cadru spatele lu un negru, ca nu incapea omu cu totu, si pe tricou lui negru (oare negru pe negru da alb?) scrie asa:

“Peace will come this world will rest once we have togetherness!”

si-am zis verde salcioara, marie si marioara! militez pentru togetherness de cand eram mic, adica sa fim si noi oameni, impreuna :). asta mi-aduce aminte de arabitoii care vindeau tot ce le trantea lor creieru in magazinul sir din militari. cum trecea o bunesa prin fata magazinului, cum se-auzea litania fermecata a lui aladin, imaginat aici cu tanga, fund epilat si mana sub fustele seherezadei: dai pida la mine, dau bugi la tine!

si acum sa aratam putin respect la niste negri care ar fi trebuit sa fie albi, asa de bine cantau, futu-i in cur pe ma-sa!

 

 

Advertisements
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: