Home > doua groenlandeze, junikistu moare da nu se preda > suntem niste flacai exceptionali

suntem niste flacai exceptionali

pusi in situatii mediocre.

pentru silviu morfina, al de sus sa-i odihneasca oasele si privirea aia checherapista, flacau’ care avea caseta cu zdob si zdub prin ’98, inainte sa apara astia pe atomic.

ce pula mea, nu s-a schimbat nimic. muie cu piscoturi de cristal si aspirina trasa pe nas in loc de salut ce pula mea dai ba! sa-nteleaga fiecare ce poate. nevoia e prima boala a omului; urmeaza depresia de dupa futai si tigara de a doua zi. daca nu ti-am spus asta niciodata, as vrea sa profit de ocazie acum: sa ma sugi de oua 🙂 hai ca vinu bun si femeia frumoasa tot la noi in moldova au loc de veghe.

si pentru acest anarho-hipiot derivat al analelor moldave, o idee care mai are nevoie de timp pana sa se produca intens in vagine de caprioara benigna. deci daca tu o mai arzi asa, sa stii ca nu mai vb cu tine.

deci daca eu o mai ard asa, sa stii ca-mi bag pula si ca toate licoarnele universului nu pot cuprinde insemnatatea vaginului tau extins la bed si breakfast. promit sa invat mai multe cuvinte, promit sa beau mai putin, sa fut mai mult, sa citesc cat surprinde si sa ma  hai stii ceva latrai am fost latrai mai suntem inca sa-mi sara ochii din cap suntem noi virgula prietenii tai e crima si pedeapsa, pericol social, jihad, porno, costa 35 de mii sa stai cu niste baieti care o dau mai bine ca omar caisam in zilele lui bune. deci nu exista injuratura care sa-mi cuprinda coiosenia penisului erect.

hai la multi ani, ba! sa traiesti o mie da ani.

si manca-mi-ati pula, cine nu are neil young, sa-si cumpere a si pentru astia mai masochisti care insista ba baieti ce pula mea oameni suntem copii facem sa fie bine sa nu fie rau deci vreau sa mor invatand sa cant la chitara

Lullabies, look in your eyes,
Run around the same old town.
Doesn’t mean that much to me
To mean that much to you

enough was said, rien ne va plus

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: