Home > doua groenlandeze, Etnopsihologie vulgara > dragostea la timpu ei

dragostea la timpu ei

face cat doua femei, vorba lu un homosexual batran de la noi de pe strada. stau si ma uit…

aaaa, uau! breaking news, sa moara mama! mi se sopteste din regie ca dupa intalnirea la nivel inalt ratata de presedintele basescu, acesta s-a intors in tara si a incercat sa ia legatura cu vechiul sau aliat bigfoot, dar lovitura de teatru, doamnelor si domnilor,  nici macar big foot nu vrea sa stea de vorba cu acest bagabont, ia sa vedeti aici, domnule gadea!

Si acum un cuvant din partea sponsorului nostru: te-ai saturat ca viata este grea si nu vrei ca sa te mai agiti si vrei ca sa simti ca iesti iar valoros, bengos si smecher? da o fuga pe la noi la magazin si te rezolv sa moara mama! NOU! Primim si bonuri de masa, mobila sau ce pula mea au adunat ai tai prin casa din banii de pensie. Deci hai sa fii high! Acum si la superoferta, va prezentam noual lubrifiant anal pentru cai “Te caci pe tine de ras” si noul spumant de baie “Cracaneaza-ma-n club” (deci astea nu ie pentru consum uman si nu ie droguri decat daca nu ne asculta garda). supararea cand imi vine, iau un plic si ma simt bine!

Dupa intalnirea cu bigfood, traian basescu s-a retras sa planga pe vuitoanele cetancelor care l-au votat si care il (mai) cunoaste si respecta. Bigfoot a refuzat sa faca comentarii, dar iata, senzational, va prezentam prima poza in care nu apar bigfoot sau fratii sai ci chiar o urma de laba de bigfoot:

Advertisements
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: