Home > doua groenlandeze > brats on cocaine

brats on cocaine

pentru ca orice coios depravat incepe sa bea miercurea si pentru ca, vorba cantecului, beau redbul si cu uischi c-asea bea toti smecherii, va aducem la cunostinta urmatoarele: norvegia, danemarca si franta au interzis vanzarea bauturilor energizante dupa ce studiile pe cobai au indicat modificari de comportament ale rozatoarelor care bagau energie.

dupa prima doza, toti soarecii s-au ras in cap si au inceput sa asculte breakcore, muzica electronica a satanei, apoi cica au devenit anxiosi si au inceput sa se automutileze. asta i-a nedumerit foarte mult pe cercetatori, dar, in spiritul mengelian al stiintei, baietii in halate albe au continuat sa le administreze fraierilor energizant. dupa a doua doza, o parte din soareci s-au apucat de cantat manele si au inceput sa ceara uischi  si dansuri fara numar din buric ca sa nu mai bage sec, pe matzu gol,  iar cealalti sobolani si-au facut freza emo si au inceput sa o arda hispterios pe dnb allstars prin cluburile patriei.

la finalul experimentului, cercetatorii au fost foarte multumiti de rezultate si s-au cinstit cu un Coaie de Elefant, cea mai noua aroganta in materie de bauturi energizante (oau, bei Coaie de Elefant! Ihi..e misto? maxim! – doar contine coaie naturale de elefant. Coaie de elefant, pentru elefantul coios care zace prin tine!). apoi cercetatorii au incins un sex in grup pe muzica soarecilor manelofili si au violat soricioaicele dansatoare din buric si le-au dus in desert, unde le-au sacrificat in numele stiintei.

acum un cuvant din partea sponsorului nostru, Coaie de Elefant: coaie, bea un Coaie de Elefant!


Advertisements
Categories: doua groenlandeze
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: