Home > bine ca esti tu destept, doua groenlandeze > la noi in sat sunt dansuri

la noi in sat sunt dansuri

invata sa mergi. ridica-te si umbla. ridica-te ioane, ridica-te gheorghe. chiar dac-ar fi sa umblu prin valea umbrei mortii. invata sa mergi caci intelepciunea duce la drumul excesului care duce la palatul intelepciunii. excesul are nevoie de instructiuni de folosinta. are si el rostul lui.  There is moderation even in excess. excesul are nuante frivole. excesul nu inseamna consumism. exista ordine acolo unde exista haos. ana are si nu are mere. uneori se trezeste tarziu, baga 3 linii de k si se trezeste tarziu cand muncitorii s-au culcat si merge la biserica. inauntru e cald. inauntru e frig. un picior inauntru doua picioare afara. astazi ca si maine, pururi si acum. excesul e bun, da ce-i mult strica.

daca faci azi exces maine faci pauza. daca astazi faci pauza, inseamna ca ieri ai facut exces si ca azi faci exces de pauza, deci ai putea sa nu mai faci atatea excese. esti dependent de exces. pe tine nu te mai satura dumnezeu. oricum o dai, cade cu gemu de piersici pe covor. ori suntem golani ori nu mai suntem. care e diferenta dintre o rata? futu-ti dumnezeii ma-tii. asta e singuru raspuns zen la o intrebare tampita. daca esti avansat poti sa bati dintr-o singura palma. vei impresiona, desigur, dar siguranta este un exces nejustificat al unei false intelegeri a haosului care guverneaza sau nu universul.

am un baiat care crede ca vorbeste cu un mare yogin care de fapt e reincarnarea unui extraterestru. chiar si el e un extraterestru care vrea sa aduca pace pe pamant. niste baieti baga ala care supravietuieste pe discovery, altii ating nirvana jucandu-se de-a maharii cu prafuri de la magazinul de prajeala legala.

excesul e relativ. nimeni nu poate defini excesul asa cum nimeni nu poate defini un superlativ. te iubesc enorm. cat? maxim. hot – hottest. a fost cea mai frumoasa bagaboanta din viata mea, mai frumoasa ca ailalta. una era mai frumoasa decat cealalta. una era mai urata decat cealalta. una era mai putin urata decat cealalta. niciuna nu era frumoasa. limba noastra-i o comoara.

da: excesul e moderat.

You know I’ve smoked a lot of grass
O’ Lord, I’ve popped a lot of pills
But I never touched nothin’
That my spirit could kill
You know, I’ve seen a lot of people walkin’ ’round
With tombstones in their eyes
But the pusher don’t care
Ah, if you live or if you die

God damn, The Pusher
God damn, I say The Pusher
I said God damn, God damn The Pusher man

Advertisements
 1. November 7, 2010 at 05:29

  Tu esti mai destept.

  • geosanu
   November 7, 2010 at 14:14

   adevarat

 2. prostoevski
  November 8, 2010 at 01:07

  vino repede ca sa-ti arat ceva frumos iete sta cu 2 picioare-n sus.

 3. fasung
  November 8, 2010 at 04:03

  da io creca pana si dezbaterea asta despre excese este un exces :). si chiar si aia despre cum trebuie sa fii. ca distrugi corola de minuni. lucrurile sunt cum sunt. ca vad ca in ultima vreme nimeni nu mai are tupeu de “just do it”. vrem certitudini. si asta e adevarata dileala zic eu.

  • geosanu
   November 8, 2010 at 21:19

   Suddenly, there was a terrible roar all around us, and the sky was full of what looked like huge bats, all swooping and screeching and diving around the car, and a voice was screaming: Holy Jesus. What are these goddamn animals?

 1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: