Home > doua groenlandeze > stupid is what stupid does

stupid is what stupid does

ne-am obisnuit cu galetile de tatze care pozeaza in dive amorezate cu fitilul aprins la lumina lumanarilor din cada cu bule de basini a vreunui sexagenar cu potenta financiara si strabism intelectual. numele si marimile difera, in functie de buget, da buzitele tuguiate si bucile bombate in lentilele incapatoare ale fituicilor pe care le citim, pe care mancam parizer, pe care ejaculam si pe care le reciclam cand ramanem fara hartie la buda, sunt… o fetitza tunata si bine dotata / cand te uiti la mine vrei pussy pussy wei

era momentu’ sa faca cineva zdrentze pentru zdrentele astea si magoaia a cazut pe astia de la diesel care au venit cu supersloganul: be stupid! unde stupid ar insemna creativ, spontan, opusul unui contabil care asteapa cuminte ziua de salariu ca sa se masturbeze. io zic ca mai bine bagau: hai sa hipsterim impreuna!

e plina lumea de niste astia care vor sa devina mai creativi, mai spontani, mai sexi, adica lucrurile alea pe care ori le ai ori lasa-te la mana ta, si uite raspunsu’: be stupid! sa mori de ciuda si nimic mai mult ca pe tine te-o dat tac’tu la scoala cand erai mic, cu cheia la gat.

deci toate parasutule cu neuronu agatat breloc la breteua de la sutien au ajuns in trend. si toti cocalarii care se penseaza de le plezneste testosteronu de placere au si ei acum firma lor de supertzoale supermisto.

BE STUPID

 

 

Advertisements
Categories: doua groenlandeze
  1. April 29, 2011 at 12:08

    Interesant postul tau. Zilele urmatoare o sa parcurg mai multe posturi.

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: