Home > doua groenlandeze > nu dati banii pe prostii, nu dati droguri la copii

nu dati banii pe prostii, nu dati droguri la copii

o organizatie din state a luat seringa de maner si ofera 200 de euroi oricarui dependent de droguri sau de alcool care accepta sa fie sterilizat. initiativa are rolul de a reduce numarul de copii care se nasc cu malformatii, probleme si nevoi specifice (pst, nenea! da, tu asta cu stetoscopu, ne combinam la un cui, boss?).

scopul este laudabil si merita o parada cu cantece religioase si vreo doua lapidari sangeroase. problema e ca baietii astia reduc junikistii la statutul de non-om caruia i se refuza dreptul sa aiba copii. sigur, nu te obliga nimeni sa-ti dai bilutele pe bile, da junkistii o sa faca orice pentru niste droguri. pai asta e motivul pentru care n-ar trebui sa fie parinti. pai asta e motivul pentru care se cheama ca sunt bolnavi si au nevoie de ajutor.

oricum o dai, discutia se invarte in jurul dilemei: are sau n-are disernamant? daca are, e alegererea lui. daca nu are, atunci poate ca ar trebui sa decida statul ce e mai bine pentru el. si statul recunoaste treaba asta indirect pentru ca junkistu ajunge ori la puscarie, ori la dezintoxicare si amandoua variantele au rolul de a-l aduce pe drumul cel bun. sa fie si el un cetatean model  care e pregatit sa-si refinanteze un credit si sa bage o burta de bere si sa consume ce vrea el, in afara de droguri, cu cat mai mult, cu atat mai bine.

pe langa faptul ca baietii astia reduc junkistii la stadiul de scaun de bucatarie, le refuza dreptul supermisto de a se reabilita, pe care ti-l ia statul doar atunci cand omori un autobuz plin cu calugarite virgine si pisoi dragalasi si ajungi vietas pentru ca tie nu-ti place sa te joci frumos cu ceilalti copii.

oamenii astia au o problema: copii care se nasc cu malformatii. cine e de vina: junkistul care se apuca sa arunce cu spermatozoizi psihedelici. elimini sursa, elemini si problema, adica ai salvat un copil nenascut de la abominatiile la care ar fi fost supus de parintii lui depravati. e usor si eficient. mai da-i in pizda ma-sii de drogalai ca astia oricum nu merita sa fie parinti si sa i-o zica ei lu mutu (nasol, ca si el a recidivat) ca se lasa ei de mizerii.

a mai fost un baiat inaintea lor care a venit cu ideea sa castreze alti baieti si sa-i puna in tarcuri cu sarma ghimpata. aveao o mustata ridicola, freza de emo si o preocupare freudiana pentru puritatea rasei din care, dupa standardele lui, nici macar nu facea parte.

sieg heil, ba, hipiotilor!

 

Advertisements
Categories: doua groenlandeze
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: