Home > doua groenlandeze > esti ok?

esti ok?

cand nu ia spaga ca sa se uite in partea ailalta, cand nu practica pulaneala la liber, cand nu salveaza pisicute din copac si cand nu este ocupat cu rezolvarea marilor enigme ale omenirii, politistul roman este preocupat de viitorul si de bunastarea fraierilor care ii platesc salariu’ prin taxe, bube, mucegaiuri si impozite.

ultima initiativa a domnilor cu pulan si carnet de amenzi este covarsitoare. nu gasesc link, dar politia capitalei vrea sa modifice legislatia magazinelor de viseĀ  astfel incat aceste locasuri ale pierzaniei sa nu aiba voie sa functioneze, la fel ca barurile, la mai putin de 50 de metri de unitatile de invatamant.

magazinele de vise sunt pentru junkisti ceea ce este mcdonalds pentru astia cu burta mare: fast food / fast drugs; mandru mestesug de tampeala prin care unii fac bani din prajeala altora. e super ok, avem o lege o respectam! da tre sa fii tampit sa crezi ca aia 50 de metri intre junkist si droage o sa schimbe starea de fapt.

contactata telefonic, Maria Ioana Seringa, purtatoare de cuvant a diviziei de testat droguri din cardul politiei capitalei, ne-a declarat:

as vrea sa incep prin a observa ce gust bun are ciocolata asta! deci, este ceva incredibil! auziti cum imi crantzane particulele de caramel in gura? este ca o explozie a unei supernove pitice…suntem in direct? stimati telespectatori, onorat auditoriu, bai infractorilor, aceasta initiativa probabil ca nu va schimba niciun cacat (trage din tigara), da ne dam si noi rotunzi ca sa nu zica lumea ca stam degeaba, plus ca ideea face parte din “sa mai faca si ei miscare, futu-le muma-n cur de junkisti!”, un program de reducere a obezitatii lansat de ministerul educatiei.

 

Advertisements
Categories: doua groenlandeze
 1. October 23, 2010 at 03:00

  intrebarea din titlu e perfecta.

  • geosanu
   October 23, 2010 at 15:15

   cu verdele in sus! (banc cu militieni si conotatii legate de consum)

 2. October 23, 2010 at 22:50

  sa spargem niste muiane zic.

 1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: