Home > doua groenlandeze > la gyuri in pub, sarmaua e rece

la gyuri in pub, sarmaua e rece

nemuriciu si-o deschis pub in bucuresti. el se intituleaza gyuri’s pub, e asezat in pula cu satelitu, da cica sunt superconcerte si dupa superconcerte venisem si noi, mari fani sarmalele reci fata cu reactiunea. fa stanga, fa dreapta, stanga-dreapta si-napoi, de intrasem asa intrun eliade…vorba lu cineva, nu spui cine. intr-un final am nimerit carciuma impadurita pe langa care trecusem deja de doua ori, ne-am sters cuminti pe picioare, ca doar venisem de la drum lung cu petuiala si droguri usoare, si am nimerit fix la nunta  ta, nu mancam ceva?

stapane, stapane mai cere shi paine!

inauntru, atmosfera de s-a furat mireasa si inca nu s-a adus felu doi ne-a luat pe nepusa masa. aveti rezervare? nu, duduie. pai sa va fac o rezervare, ca nu stiu unde sa va bag! da scena, unde e scena, doamna? 30 de mese, oameni cu babetica la gat halpanind cu pupila infometata din farfuria vecinului. media de varsta: nu mi se mai scoala da uite cat pot sa mananc si undeva intr-un colt, acolo unde nici tacamul, nici durerea de ficat nu puteau ajunge, asteptau 2 platane si un microfon. amicu tripolino, care intreba exaltat (de innebuneau chelberitzele) aici e concertu timpuri noi? timpuri noi?, se incadra perfect in peisaj.

apai, doamna draga, daca e cu stat jos, noi nu ramanem! si am tupit-o zglobii sa ne pisam la blocul de visavis sub balcon, pentru ca nu ne mai pisasem de mult si tare mult ne mai venise sa ne pisam dintr-0 data.

 

Advertisements
Categories: doua groenlandeze
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: