Home > Etnopsihologie vulgara > sid viciosul

sid viciosul

Viciosi din toate tarile uniti-va!

Romania, pamant sfant binecuvantat cu o clima temperat-moderata si paduri naucitoare in care salasuiesc in pace toate animalele posibile si imposibile ale universului, you suck!

Ministerul Sanatatii este o instutie a statului, respect! institutiile statului, usor cu gargara ca stie baietii cum cade clatita in borcanul cu gem, tre sa aiba grija de prostii astia care le platesc taxe contra servicii. viciosii, adica noi, astia care ardem gazu cand asteptam autobuzu, tre sa plateasca taxe suplimentare, pentru ca, nu-i asa, folosim serviciile mai des din cauza la viciile noastre desfrante care ne infraneaza libertatea simtirilor. lucrurile astea le platim indirect, prin costul produselor vicioase. nu te obliga nimeni, da te arde buza.

stiai ca 4/5 din pretul unui pachet de tigari reprezinta taxe si accize care merg la stat? nu, frate, sa moara mama! deci, un pachet costa cu tot cu adaos 3 Lei si restu merge la buget? sa-mi bag pula, daca stiam! ei lasa…cu banii aia se fac diverse magarii folositoare: programe de sanatate preventive (ia tu un triliard si deseneaza o frunza ca sigur e de impact), programe de descurajare cu mihaela si alte balarii din astea pozitive pentru noi.

anu’ trecut, statu a incasat 600 de milioane de lei din taxele desfranarii. vai, dar ce viciosi suntem, dar oare ce s-a intamplat cu acesti bani? pai, cica 455 de milioane s-au dus la diabet, sanatate si cancer si la compensarea medicamentelor pensionarilor.  amu, io mi-s mai de stanga asa, da la noi, viciosii, astia pe care tre sa ii aduci pe calea dreptatii, n-ai dat nimic?

“Dar banii au fost folositi si in sprijinul viciosilor! S-au investit fonduri in programul de TBC, in oncologie, in boli de inima, care au legatura cu fumatul”, sustine directorul de comunicare al Ministerului Sanatatii, Oana Grigore. Duduie, TBC-ul are legatura cu fumatu, cam cum are sida cu statu in pat, adica ajuta, da daca n-ai erectie tot degeaba!

in continuare, Tudor Ciuhodaru, acest medic, deputat, om de actiune si suspans, zice ca persoanele care ajung la urgenta din cauza la  un barbat si din cauza excesului de alcool, ce-ai patit? a cazut un stalp peste mine! erai beat?, isi vor plati singure spitalizarea. bravo, ba! futu-le muma-n cur de viciosi! imperialistii europeni decazuti cred in baliverne, cum ar veni ca betivaneala e o boala, ieti pula, las ca stim noi! daca nu vrei, poti!

misto combinatie…atunci, daca tu oricum ti-ai luat mana de pe noi, desfranatii, viciosii, bubele sociale din cauza la care plange copiii in africa, la ce pula mea ma mai pui sa-ti platesc, ba, taxe pe viciu? stai, mamica, nu te enerva! nu, da nu mai pot! adica, chiar ne batem joc asa unii de ceilalti? ia, ia tu o tuica de la bunicu si un carpati de la tac’tu, sa vezi cum iti trece! mulsumesc, mami!

Advertisements
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: