Home > doua groenlandeze, papusha de la 2 > micutul panda salveaza babilonul (era si cazu)

micutul panda salveaza babilonul (era si cazu)

repede, cat am mintea limpede:

Long story short:

nu existase nicio printesa. betivul nasol oprise productia de ciuperci magice a babilonului si trebuia sa scape de panda, ultimul junkist care statea in drumul lui catre betivaneala absoluta. in timp ce betivul nasol cu nas rosu isi tinea discursul, panda s-a eliberat, i-a dat doua, trei karate, i-a spart nasu’ si betivu cu nas spart si rosu a disparut ca si cand n-ar fi fost niciodata acolo.

numai ca povestea nu se terminase aici; incepu sa-l doara burta nasol; pisica pe care o mancase era departe de a fi moarta. de fapt ea aranjase lucrurile cu betivul nasol care oricum nici nu incepuse macar sa existe. vazandu-si planurile amenintate, pisica aplica schema alien si-i spinteca burta lui panda dinauntru: miaaumooor! moormiauu! let the hostilities begin! pai si daca n-au inceput sa se incinga ca dracii aia nebuni!

matele lui panda atarnau la liber, da nici pisica nu o ducea mai bine: avea deja un ochi lipsa si schiopata lejer de labele din spate.  pisica fantezista era nemultumita de drogalau de panda  iar panda era nemultumit de lipsa ei de intelegere digestiva. se urau foarte mult si acum isi imparteau carata dupa carata, se cutitau cu privirea si ar mai fi facut-o si astazi daca n-ar fi aparut catelusul catel bagacios, cel mai mare peste din babilon: deci, frate, tu o iubesti pa bagaboanta asta, frate! si iea te iubeste pa tine! gata gargara! hai, mami, sa luam niste droguri si sa o ardem supermisto in videoclip!

panda se fastaci. hai, mai, nu mai fi asa! ii zise pisica fantezista. hai, ca am costum de pisica persana! si au facut dragoste schiopatata in zgomot de organe interne atarnande, da tot dragoste se chema ca au facut.

zi-le tu, catelusule catel bagacios!

Advertisements
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: