Home > doua groenlandeze > plosnita din patu lu procust

plosnita din patu lu procust

una scurta si plec in uichend: asa, un studiu recent al specialistilor americani care fumeaza hasis la locul de munca arata ca ne paste o pandemie de plosnite. ce sunt plosnitele?

“insecte care se infrupta din sangele oamenilor, cauzand mancarimi dureroase, reactii alergice, stres emotional si psihic sau consecinte economice negative, rezultatele specialistilor indicand ca ne-am putea afla in pragul unei pandemii globale. In Statele Unite, in ultima vreme, insectele cu pricina au infestat deja locuinte, apartamente, hoteluri, magazine, birouri, camine studentesti, spitale, librarii, mijloace de transport in comun si alte locuri in care oamenii locuiesc si se aduna impreuna.”

deci am avut: gripa aviara, gripa porcina, west nile, acu vin plosnitele, acest paianjan fumuriu al modernitatii vinovat de criza economica, de cresterea poluarii, de traficul de copii mici catre pedofili germani, de faptu ca eu nu-mi iau salariu la timp si de faptu ca bunaciunile o ard cu mosii pe interes, iar noi, astia tineri, ramanem sa dam searchuri dubioase pe goagal.

a dracu si plosnitele astea…hotii! hotii!

Edit: lasam loc mai jos pentru glume cu adevaratele plosnite ale sistemului: oameni politici, medici, functionari bla bla bla, ii stiti voi.

asa

asa

asa

sadsadad

asdasd

Advertisements
Categories: doua groenlandeze
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: