Home > Etnopsihologie vulgara > darect da-n subteran

darect da-n subteran

am o invidie freudiana pe penisul lui tudor chirila pentru ca blogu’ lu baiatu’ asta este in top  3 cele mai citite din Romania.

citez: “Drogurile sunt conditionarea visarii. Or, un vis conditionat e ca un pescarus care zboara pe o intindere imensa, marginita de plase. Imensa, dar nu nesfarsita.” la care o duduie impresionista raspunde: “Si unde inifinitul sangereaza, aripile mor.” corect!

undeva in padure, bambi sangeaza menstrual pentru prima oara si fluturi multicolori si iepurasi imaculati ofteaza apasati de durerea infinitului de petale de trandafir bla bla bla

inteleg ca tre’ sa fie de vis sa poti sa lasi commenturi la idolu’ tau si sa vezi ca omu vede ca tu existi si sa primesti validare dupa validare si invers, dar…no comment…

Addendum:

“A trecut si vara asta. Ieri un pescarus zbura inaintea mea pe mare ca si cum imi sugera un traseu catre o lume mai frumoasa. La cativa metri, in fata mea. Am zambit, o fi zambit si el si ne-am despartit. El in zbor, eu in plutire. Soarele mi-a mai ars fata cateva ore, vantul m-a batut aprig. Se termina vara asta. Pana la anul n-am sa mai privesc nisipul de pe pielea mea innegrita, firele de nisip ude – marturia unui dolce far niente comportamental cand, pe malul marii nu mai conteaza ce porti, cum te imbraci, cine esti.” (a se observa contopirea onirica, meditativa a sinelui cu natura. si dupa cum stim, oceanul, apa in general, este un simbol feminin al creatiei, eternitatii si al infinitului, ala care sangereaza usor pe la margini).

eu, alba ca zapada, bambi si mica sirena am vomitat abundent. purgatia este mama invataturii de sine si de minte.

Edit: Traiasca blogosfera politica si conducatorul iubit!

Advertisements
 1. September 6, 2010 at 21:11

  a ratat cel putin o virgula. starea de voma, probabil, a pornit de aci. bine, intretinuta de text si, mai ales, de pescarus!

  • geosanu
   September 6, 2010 at 21:53

   ei, c-o virgula cu toti suntem datori. e frumos, da nu prea 🙂

 1. September 8, 2010 at 13:40

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: