Home > Etnopsihologie vulgara > of wine, beer and men

of wine, beer and men

Tre sa fie visu oricarui cercetator sa studieze efectele alcoolui asupra mintii si corpului barbatului.

vai, porcule, iar umbli in patru labe pe casa scarii! ne rad vecinii, gheorghita! ce-o sa zica mama? pai ce sa zica, draga, ca am muncit mult! tu chiar crezi ca mie imi place sa torn asa pahar dupa pahar pana nu mai stiu de mine? tu chiar nu intelegi drama mea, suferinta enorma…mie nici macar nu imi place sa beau. E o munca grea, da cineva tre sa munceasca in casa asta! (incepe sa planga, isi sufla mucii in camasa si adoarme imbracat pe veceu).

vesti bune: cercetatori norvegieni au ajuns la concluzia ca vinul imbunatateste functiile cognitive ale barbatului. efecte similare au fost raportate si la femeile care beau vin de 2 ori pe saptamana. deci, bautura face femeia si mai despteapta si mai frumoasa. deci, este minunat! se pare ca aceleasi efecte benefice au fost raportate la barbatii bautori de bere, nu si la femeile bautoare de bere pentru ca ele este niste curve care beau cot la cot cu barbatii, deci huo!

si apropo de bere: ma seaca de cateva zile reclama aia cu arcu de triumf de la ursus. aici vedem un metrosexual corporatist in devenire care isi linge sefu-n cur la bere. zice lupu batran ce zice de istorie si ambitie, la care asta micu: “daca nu visezi, atunci cum sa-ti transformi visele in realitate?” chiar asa cum? pe acelasi principiu: daca nu ai slogan, atunci cum poti sa transformi conceptul in realitate?

eu m-am bucurat cand a inceput criza. m-au dat afara rapid, statu mi-a marit impozitele, da in sinea mea de copil am sperat ca o sa vedem si noi niste petreceri in aer liber cu lapidari, mertan la gratar si concursuri de aruncat cu piatra in militieni. n-a fost sa fie. grecii ne-au luat-o inainte si, pentru ca suntem niste tipi originali, am renuntat la idee. mai speram ca o data cu somajul o sa creasca si nivelu de inteligenta al plosnitelor cu diplome de specialisti in diverse, adica, pentru ca banii sunt putini, te uiti si tu de doua ori inainte sa intrebi: vai, dar ce hobiuri ai?

pe vremuri de criza noi va oferim o priza punct

Advertisements
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: