Home > doua groenlandeze > micutul panda salveaza babilonul (3)

micutul panda salveaza babilonul (3)

se facea ca panda mergea pe un drum greu acoperit cu toate noroaiele universului. se ajuta cu toiagul  de zahar ars pe care i-l daduse coana veverita in tinerete, da lucrurile mergeau cam nasol. consecintele sevrajului mental isi faceau simtita prezenta si o transpiratie rece ii gadila sira spinarii. pe marginea drumului stateau sute de angajati agitati care bateau din palme si-l incurajau pe panda. lumea dansa si fuma iarba. panda nu se miscase un centimetru, de fapt nici nu incepuse sa plece. micutul panda deschise ochii si se trezi inconjurat de sobolani metrosexuali care serveau drept mobila de imprumut.

sobolanul sef avea gulerul alb si scrobit al tricoului zara manjit cu un ruj ieftin. peretii erau plini cu poze de-ale lui catalin botezatu imbracat in slipi, ghiul cu diamant si papuci de plaja. ola, fata! dar ce bine arati! panda facu cum fac ursii panda ,adica moor sau plm ceva in genu asta. vai, dar ce burtica sexi ai! hai, nu mai fi asa! lasa-ma sa pun mana acolo…vai, da ce rusinoasa esti! botezatu se hlizea ca fata la maritat, panda zicea mor sau plm ceva in genu asta, sobolanii dansau pe “a venit caldurile / sa dispara hainele”.

mai, dar ar trebui sa te mai epilezi si tu, mai! deci, e ok stilu asta mai retro asa, da nu suntem feministe alpiniste, ce naibi! micutul panda inchise ochii. linie punct linie linie linie linie linie linie…linie. ba, da tu esti muist? zise panda care isi deblocase suprafata virgina a creierului de mamifer folosind o meditatie transcedentala secreta pe care o gasise in revista cu poze amuzante Pif.

sari in unghiu’ morti. lumea incetini si panda avu timp sa-si deschida slitul ursesc si sa pise pe labar in timp ce i-o dadea in unghiu mortii. pisatul acid, arma secreta a ursilor ninja, se dezlantui si lumea asa cum o stim fu cat pe-aci sa fie devorata.

Advertisements
Categories: doua groenlandeze
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: