Home > doua groenlandeze > micutul panda salveaza babilonul (2)

micutul panda salveaza babilonul (2)

darth vader cobori respirand greu de la efort. venise calarind un bancher excitat si drumul il extenuase: micutule    iiiiiiih  urs iiiiiih panda iiiiiiiih. fut-o dumniezau de iiiiiiiih casca!

cut!

darth vader isi scoase scula multifunctionala de machitor berganbier (esti machitor? bei bere la pet pana nu mai stii de tine si dupa aia faci sex salbatic cu grase, da nu esti suficient de barbat sa recunosti ca iti plac grasele  in starea ta naturala? foarte bine! ia scula asta multifunctionala si vei mosteni universul!) si desuruba rabdator la casca. cand ultimul cui fu desurubat, cineva tipa: maestre, muzica! da, era chiar gica petrescu care se intorcea de la un chef din ferentari. sa-i tragem o betie! beau, beau, beau! de pomina sa fie!  beau, beau, beau! micutul panda era confuz. si nu pentru ca darth vader era gica petrescu si invers, ci pentru ca portia de omleta cu mescalina pe care o halpanise de dimineata incepuse sa-i grohaie prin creier ca matu’ salbatic de pensionar.

intre doua lesinuri si o partida de sex animalic cu pisica care refuza sa fie digerata, micutul panda primi o misiune importanta. avea sa faca un drum de care depindea soarta intregului univers.

Micutul panda porni la drum. Dar mai intai, ce-ar fi sa trec eu sa imi fac curaj cu o halba de vodka? Panda intra in carciumoara de la subsolul primariei si incepu sa bea halba dupa halba, pahar dupa pahar, sticla dupa sticla. Asa mare de mare ii era setea! La a doua naveta de vodka panda isi zari vechiul dusman pe scena improvizata a barului: era Faulker, etnicul german folkist al Sighishoarei si dusmanul de moarte al lui panda: bai, faulker! Fauker? Bai, foka, ba! Urla panda in timp ce-l ajuta pe scarbvnic sa-si regleze microfonul. Amu hai sa cantam, ma!

Si carciuma exploda dupa primele acorduri, sa vaza foka ce poa sa faca osu lu panda. Halbele s-au facut zob, femeile insarcinate au plans, copiii au crescut mari. Cei doi cantau in capul lor, cantau ca in filmele ninja cu indieni, cantau de sarea caramida din perete. Fiecare atom din corpurile lor transpirate, lucioase si unse cu uleiuri scumpe era concentrat pe fiecare sunet al muzicii indracite.

Cantau un cantec coios.

Advertisements
Categories: doua groenlandeze
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: