Home > Etnopsihologie vulgara > in copilaria mea n-am stiut ce-i dragostea

in copilaria mea n-am stiut ce-i dragostea

cantec.

Se face ora 11 si intru la Diverta sa ma uit dupa ceva in engleza.

la diverta e frumos, n-am ce zice. un flacau cu ochelari, care parea mai pierdut decat mine, zice: stai ca n-am terminat de spalat, da poti sa te joci la wii pana termin. meserie! pana sa ma prind eu cum merge dracia, numai bine ca a terminat el cu spalatu si m-am pus pe cautat, bai, nene, prin vasta oferta de carti in engleza (cum zice si la vitrina), din care 50 erau de literatura si 450 de mii erau kkturi cu poze.

sa dau atata banet pe cartuluia asta…sa nu dau…cat o mai fi pana la salariu? deodata, pan sa termin io litania omului sarman fata cu reactiunea, ca la un batut din opinca cu toc la hora din mijlocul satului, intra trei faraonce imbalsamate in solarul proaspat al diminetii si unse cu licori scumpe si placut mirositoare.

faroancele cer niscaiva albume de arta contemporana si ma gandesc ca in sfarsit au drumu astia la bec pe strada penisului cinstit de soarece de biblioteca. iuuuuu! asta e prea pornografic, zice una din ele. uau, sunt si rusinoase! si dau sa scot treimiidouasutesaizeciu’ lu tata ca sa ma introduc pe faroanca feciorelnica, la care preoteasa acestei expeditii ecumenice la baile felix zice: mmm, fetelor, care dintre albumele astea arata mai bine? si pupezele se reped entuziasmate de usuratoarea intelepciune usurelnica a preotesei: asta, asta! si ala a ramas.

PS: eu mi-am bagat pula figurativa in ele preotese curese si mi-am cumparat preacuviosul tom sawyer, ca nu mai puteam dupa el in copilaria mea rebela de ochelarist in devenire.

Advertisements
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: