Home > papusha de la 2 > Emilian, crivatul ucigator din berceni

Emilian, crivatul ucigator din berceni

pe baiatul cu muschi il cheama emilian, da’ i se spune crivatu’ ucigator din berceni. el si prietenul in negru au luat niste pastile de cap si au incercat sa ajunga sa bage un burgar la mac. pe drum au aparut probleme si emilian s-a dezbracat de tricou la scandal si s-a pregatit sa infrunte armata de roboti ninjalai care il coplesisera numeric. intre timp, la auzul chemarilor de lupta vikinge, au mai aparut niste unii, pitici, care cobrau de la un party aiesec. ba, ce misto e acilea in Berceni! yes, i like it very much! oau, acest musculos danseaza pe strada! sa invatam si noi aceste obiceiuri locale interesante. Da, scoate drogurile! (sa dam play si sa urmarim musculosul in actiune)

deci, sa inceapa filmul, adica drumul:

ba! vasile, unde pleci ma? ai venit cu robotii? ba, stai, ba, sa vorbim vrei sa-ti rup mana? auzi, nu vrei sa batem niste ninjalai? deci, lasa-ma ca nu vreau sa ma mai bat. lasa-ma! ba, ninja e in partea asta! sa nu fugi, tu nu vezi ce urat ma uit la tine? am lasere in ochi, fraiere!

nu, emilian nu danseaza. el incearca sa evite ninjalaii care arunca cu stelute ninja roz de ciocolata in dansul. baga-mi-as pula! nu mai arunca, ba! lasere, lasere! si voi ati venit sa va bateti cu ninja? niste apa sa mai prind putere…sa nu dai cu ninja-n mine, daca vrei sa fie bine…lasere! lasere! unhgiu’ mortii! a la patrat plus b la patrat egal sa-mi bag pula, da ce aveti, ba, ninja cu mine?

asa ar fi facut si arnold daca pe vremea lui ar fi invadat extraterestrii lesbieni din jamaica deghizati in ninja. e pacat sa nu traga omu’ de fiare fara un scop, o ratiune, un destin…

emilian, vreau sa fii prietenu’ meu! hai sa ne facem frati de cruce si sa inotam pana la prima intersectie. am auzit ca e un cuib de maimute negre in cerul gurii acolo care deranjeaza locatarii si topaie pe muzica din asta minimala satanista.

Advertisements
Categories: papusha de la 2
  1. April 9, 2010 at 15:15

    noooooo…

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: