Home > doua groenlandeze > Vive la France!

Vive la France!

pretenu’ Serpilica, alias Scapatu’, o sa faca un drum in Franta unde il va intalni pe mai putin pretenu’ Hai, mai nu mai fi asa!.

ii uram, pe aceasta cale, calatorie placuta si sa aduca un cadou gras de la frantzuji, daca se poate doua fotomodele Dior. vorba aia: pretenu’ cand merge la frantzuji se cunoaste.

Scapatule, sa nu te imbraci in maieu pe avion, ca racesti de la curent sau sar navetistele alea de stewardese pe tine ca dracii aia nebuni!

respect cartierului meu (un mesaj pentru toti rokistii (mai ales satanistii) care o arde nasol).

Advertisements
Categories: doua groenlandeze
 1. IOI PUNK/VITEZ MIKLOSZ
  November 25, 2009 at 18:43

  in maieu oricum ma imbrac mosule…de curent nu ma tem ca am skapat pana si de “ei-si traznet di-si” iar pe tesla l-am trimis inapoi in evu median …acum asculta becule stai aprins becule noi te iubiiiim …blablabla… si cred ca pe avion o sa gasesc material pt volumul 3 al publicatiei tale “nu mai pot sa scap de stewardesele care vrea sa ma futa” sper ca-l vei numi (cu un bonus special despre stewardezi pt posesori primelor doua volume- “cum sa futi fotomodele” si “sfaturi practice pt cei care nu mai pot scapa de fotomodelele care vor sa ii futa”.
  colectia va purta numele”prolegomene la terente” (aluzie subtila la neglijarea preludiului) io mam prins dar nu cred ca ma numar

  iar despre parfumuri ce sa zic…sper sa nu ma indoape titi cu branza rochefort pt ca atunci mentiionatul cristian dior va deveni cristian dihor….dar e bine oricum…cica se poate bea fara probleme pe strazi, parcuri, cimitire, depresiuni naturale, lacuri de acumulare, pajisti, parcuri n(din nou), parcuri auto, si…evident..NU acasa… aaa si sa nu uit desigur la notre dame unde ai ocazia sa o comiti impreuna cu gogosaru de la notre dame, cvasi-modo pt. cunoscatori, eu sunt modo in caz ca nu stiai……
  CA SO INCHEIAM TEMATIC http://www.youtube.com/watch?v=Nkzbctw_tpU&feature=related

  • geosanu
   November 27, 2009 at 00:49

   No, amu avem raspunsu’ la intrebarea: bunicule, da punkistii unde se duc, cand se duc?

 1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: