Home > doua groenlandeze > acul si barbosul

acul si barbosul

depasind momentul crevetel si intorsaturile gresite ale istoriei douagroenlandeze, iata ca primim si primele marturii video ale puterii cartilor din colectia “cum sa futi fotomodele”. ia fiti antena, baiatu asta a primit cartile mele sambata la ora 16 si astazi mi-a trimis deja filmuletul care urmeaza.

ignorati partea cu bautura cancerigena, trebuia sa scoata si omul un ban ca sa scoata toate fetele din cartier la un cico:

Advertisements
Categories: doua groenlandeze
 1. October 29, 2009 at 12:10

  Acul si barbosul adica titel si cu barbuta. Da mi-ar fi placut sa vad aceleasi secvente cu un mos. Alea erau atat de extaziate pt. ca le citise baiatu ala din cartea ta inainte de culcare …el fireste ca a avut nevoie de burn daca a stat sa citeasca aceeasi carte de patru cinci ori intr-o noapte…dupa dictonul read me baby one more time acum in exclusivitate (nu din braila ci din galati) MuSaKa va va povesti despre Gala “Galaction” cu informatii atestate de notorietati precum Bator Spintecantorpul, Terfeleaga si Per-a.i.d.s. (alt autor). Pai io stiu ca citise din cartea ta ma…se si vedea…saracu era atat de asaltat de fotomodele incat nu mai facea fata si atunci trebuia sa bea burn…pbabil ca are sa fie si o promotie prin sectiile de pompieri: are tata un baiat/de fotomodele asaltat/nu stie pe un’ sascunda/ca modelu sa nu-l ajunga/el s-arunca drept in flama/cand aude modelu ca-l cheama…deci nu uitati: CUM SA FUTI FOTOMODELE (dincolo de alea din reviste) va in va arata MuSaKa la aceasta Gala “Galaction” a premiilor de modelaj si modeling Andreea zis Marin va povestesti despre Branc-usile Indesit, nu intra decat cine vrei tu si nu mai iese nimeni

  • geosanu
   November 3, 2009 at 11:57

   uite de aia e bine e bine sa ai commenturi pe blog šŸ™‚ sa traiesti Scapatule! Razna rau baiatu asta…

 1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: