Home > doua groenlandeze > gogoasa din fund

gogoasa din fund

la ora 5 imi era foame. am consumat intr-o lingura delicioasa doua gogosi de la metrou (una cu branza, una cu finetti) si mi-am vazut de drum mai departe. tramvaiul mergea…danga langa…floraresele dormeau…danga langa…cand dau sa cobor simt o extorsiune in zona ombilicala dreapta, care imi aduce aminte de baiatul ala din trainspotting. incep sa fug ca un pechinez din calea unui tsunami. intru pe usa. buna! buna pe dracu! dau haina jos si fug pe scari la etajul doi, unde sper sa nu fie nimeni. buna! pe dracu! lume pe hol. nasol, dar aia e: la guerre come a la guerre, cum zice francezu. inchid usa si il privesc: e de un alb imaculat, cineva il ingrijeste bine, ei acu sa te tii ca a venit capcaunu…cu urechea ciulita  deschei pantalonii si atac scarbvnica problema frontal, pastrand o  incordare (inutila), care ar putea impiedica iesirea tunetelor si fulgerelor din spatiul inchis.

e amuzant. toata saptamana am tradus stiri legate de misterul toxinfectiei alimentare din Medgidia, unde 55 de copii au intrat in spital. Producatorul dadea vina pe distribuitor, distribuitorul pe gradinita, gradinita pe dumnezeu. astazi (simtiti ironia?) am tradus elucidarea misterului: rezultatele de laborator au aratat ca produsele erau contaminate cu fecale. maine dimineata vreau s-o privesc in ochi pe aia de la gogoserie si sa-i zic: Scoate, ba gogoasa din fund!

Advertisements
Categories: doua groenlandeze
 1. October 23, 2009 at 16:32

  =))))))))))))
  da’ te-ai implicat rau in munca de sapt asta, de te-a lovit ulterior ! 😛

 2. geosanu
  October 23, 2009 at 23:56

  :)) a fost intoarcerea panterei roz. asa e cand te implici in munca: e de kkt

 3. October 25, 2009 at 11:16

  Da, asta gogosareasa ar puteao lua ca pe o propunere indecenta…stim si noi cu arhimede si dezlocuirea …scoate gogoasa din fund ca sa o inclocuiesti cu altceva…(aici e moentu ca tu sa fii inspirat si sa ii vii cu propuneri intr-un beneficiu egoist sau cel putin mutual)…pai nui asa?…obraz pt. obraz..palma pt. palma….dar in sensul bun al lucrurilor. Uite si tu:

  sa stii ca gogosaresele n-au ramas fara replica, dar vezi geosane cum te infiltrezi…orice ar fi sa nu pui la suflet pe principiu MI-Ai SPUS CAI CU VASELINA SI ACUM BEAU TEREBENTINA. DECI…atentie crestine
  hai noroc…Steve and let live (cat dezpre faza cu copii credema ca toti cei 55 erau in cardasie…in esenta a fost o inscenare a 55 de indivizi minori care urmareau (in mod comun dar pt. o satisfactie profund egoista) sa intineze imaginea gradinitei pt. a ramane acasa sa se uite la filme porno cu gogosarese :”gogosatul de la notre dame” (de paris) …unul din preferatele mele acum pe ecrane numai la COMPLEXUL OEDIP (un taram in care fiecare client isi poate viola mama respectiv lasa fara replica -si fara posibilitatea eterna a vreuneia_ pe tata…well go on son laugh already (are there any chicken around)…BAI ZA UEI (asta nefiind o sugestie in sensul achizitionarii de bunuri imobliare aflate in posesia REGIEI NATIONALE DE DRUMURI SI PODURI) Inspirata alegere cu videoclipu…sunt o primata fanatica…PENTRU CA IMI PLACE CIORBA SUNT CLIENT LA HOTEL YORBA i allways say

  • geosanu
   October 25, 2009 at 12:31

   Buyakasha! Aha! 2009, Scapatu’ in the house, in the place to be…
   Pentru cei care nu il cunosc, pe baiatu de mai sus si de mai jos il cheama Scapatu’ si este solistul si front manul formatiei de anarho-punk dadaist: RaznaRau! si al formatiei vocal instrumentale de hip-hop folcloric: Hai la joc (cu bata de baseball) – aici cant si eu la mandolina si la backing vocals, adica sunt ala care face: Daaaa! Aha! Daaaa! 2009! Daaa! Zi daca stii! :). Multam, Scapatule!
   In curand ne vom lansa si primul album intitulat sugestiv: Auzi, cine plm canta? Insotit de un single coios care va ataca toate topurile, intitulat:
   “In cartier viata nu e usoara, da noi ne descurcam pentru ca avem coaiele mari si o ardem ca sefii si toate femeile ne cunoaste si stie ca suntem smecheri si fraerii moare de ciuda!” -si asta e doar titlul, va dati seama cata smecherie e inauntru?

   Respect Scapatu’ si respect cartierului meu!

 4. October 25, 2009 at 11:21

  A…o sugestie de imn viitor:sa citesti si versurile…cred ca gasesti si in morse si intr-o varianta policroma de braille (pentru cei lipsiti de vedere in mai multe culori decat una):

 1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: