Home > doua groenlandeze > trist popor

trist popor

intr-o tara in care seful DIICOT ne explica, cu zambetul pe buze, cat de bine este tratat consumatorul de droguri usoare

(zi, ba! zi, ba, tot sau te vede ma-ta-n puscarie!)

iar biserica si armata sunt institutiile in care avem cea mai mare incredere…am ales intre doi comunisti, desi alesesem unul singur trei mandate la rand si avem o presa aservita, conservatoare, demna de atitudinea macho a unui presedinte jucator.

Lamurire despre mult zgomot pentru nimic:

DEZINCRIMINÁ vb. tr. a abroga o dispoziție incriminatoare atunci când o faptă penală a încetat să mai prezinte un pericol social. (< dez- + incrimina).

LEGALIZÁ, legalizez, vb. I. Tranz. A atesta autenticitatea; a da formă legală unui act, unui document. ♦ A da caracter legal unui fapt, unei situații, a face să fie recunoscut în mod oficial.

Asadar: dezincriminarea consumului drogurilor usoare (+posesie in limita a X grame) inseamna ca nu se mai face puscarie, deci consumul nu mai e caz penal, dar nu inseamna ca in secunda doi se legalizeaza ceva si o sa gasesti iarba la farmacie sau la Cora.

Haide, moshule! Trei grame la zece mii… Nu da banii pe prostii, ia cannabis la copii! Cine fumeaza cu mine, toata noaptea-i merge bine!  Hai sa te vad cum rulezi, manca-ti-as!

Ziaristilor vanduti sau incapabili sa faca diferenta: Muie, ma!

Advertisements
Categories: doua groenlandeze
 1. September 25, 2009 at 06:51

  =)))

 2. ionut.dmi
  November 7, 2009 at 23:45

  ba, vezi ca faci confuzie. ca sa gasesti iarba la colt trebuie dezincriminata VANZAREA, nu CONSUMUL. asta-i una. a doua ar fi ca in Romania (asa, post-comunista cum e ea) consumul de droguri (usoare, sau grele) nu e incriminat. adica, e legal. deci, fumeaza cat vrei tu, numai nu cumpara, nu vinde si nu tine in buzunar 😀

  • geosanu
   November 9, 2009 at 20:13

   ai dreptate, m-am uitat pe lege:

   consumul este sanctionat prin: cura de dezintoxicare bla bla…da’ halatu, halatu cat e?

   misto lege, fratica: consumul nu e sanctionat, dar detinerea in vederea consumului duce de la 2 la 5 ani. cum ar veni: consumatorul are asa niste puteri eterice, o arde pe meditatie si nu se va gasi in posesia scarbavnicei substante niciodata.

   detineti droguri? peste 5 minute, nu.

 3. ionut.dmi
  November 10, 2009 at 22:18

  “cum ar veni: consumatorul are asa niste puteri eterice, o arde pe meditatie si nu se va gasi in posesia scarbavnicei substante niciodata.”

  daca in procurarea marfii el nu s-a implicat deloc, este exact asa cum descrii tu in paragraful citat de mine :)) si este cat se poate de legal 🙂 poti spune atunci cat se poate de sincer: “nu am pus in viata mea mana pe droguri” :;

 1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: